Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden

De woning van je dromen heb je al gevonden, nu die financiering nog! Wat zijn jouw mogelijkheden écht als starter en wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Hypotheque biedt helder inzicht & onafhankelijk hypotheekadvies. Voor elke woondroom, de beste oplossing!

Ontzorgd van Advies tot Zekerheid.

Krijg compleet inzicht in al jouw mogelijkheden

Er zijn meer soorten hypotheken dan ooit. Voor iedereen en elke situatie is er een ideale oplossing. We bieden je snel helder inzicht en we maken verrassend veel voor je mogelijk.

Ontvang onafhankelijk advies van een eigen adviseur

Een ervaren adviseur staat je bij als partner en coach. We denken met je mee en beantwoorden al je vragen. We leggen de beste oplossingen voor en geven je onafhankelijk advies.

Laat ons jouw ideale hypotheek voor je regelen

Naast het bieden van inzicht en advies, gaan we ook actief aan de slag om zo snel mogelijk jouw ideale hypotheek af te sluiten – zonder gedoe. Zo kan jij je richten op het nieuwe huis.

Een eerste huis kopen als starter

Er zijn meer soorten hypotheken en aanbieders dan ooit. Voor elke levensfase een perfecte oplossing. Ook voor jou als starter is er verrassend veel mogelijk, als je maar de tijd neemt om dit goed uit te zoeken. 

Het is de eerste keer dat je een huis koopt en het afsluiten van een hypotheek is nieuw voor je. Bij welke hypotheekverstrekker kun je terecht als starter en waar moet je precies op letten? Hoe weet je zeker dat je alle mogelijkheden benut en hoe verhoog je de slagingskans?

De huidige woningmarkt zet – zeker voor starters – flink wat druk op de ketel. Tijd om alles tot op de bodem uit te zoeken heb je dus niet. Daarnaast houd jij je veel liever bezig met alle leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een eerste huis. 

Hypotheque geeft antwoord op al je vragen en biedt onafhankelijk advies. We vergelijken alle aanbieders en brengen jouw mogelijkheden volledig in kaart. Vervolgens bemiddelen we bij de totstandkoming van je hypotheek, waarna we deze zo snel mogelijk voor je afsluiten.

Maak meer van jouw mogelijkheden, doe de QuickScan

Je eerste woning kopen? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Een bijzonder avontuur om van te genieten.

Het kopen van een eerste huis is een bijzonder moment en een impactvolle gebeurtenis. Wij geloven dat je hier volop van zou moeten genieten. Helaas maakt het uitzoekwerk en het aanvragen van de hypotheek deze mijlpaal vaak onnodig complex en stressvol. Wij vinden dat dit anders moet. Duidelijker, sneller én leuker. 

Als betrokken adviseurs zorgen we ervoor dat je precies weet wat jouw mogelijkheden zijn – waarna we je helpen deze maximaal te benutten. Zo kun jij je richten op de inrichting van je nieuwe (t)huis en je toekomstige buurt verkennen.

Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden.

Direct jouw mogelijkheden bespreken? Ik ben Olaf en ik denk graag met je mee.

Dit vinden klanten van ons

Benieuwd naar het proces?

Door het ‘ontzorg’ proces van Hypotheque inzichtelijk te maken, laten wij stap voor stap zien hoe Hypotheque deze obstakels wegneemt.