1

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek – online of offline – bespreken we uitvoerig jouw wensen, je persoonlijke situatie en alle zaken die van invloed kunnen zijn op jouw hypotheekaanvraag.

2

Documenten uploaden

Om nauwkeurig te berekenen wat je kunt lenen en tegen welke voorwaarden hebben we een aantal documenten nodig, zoals een loonstrook of jaarrekening. Deze kun je eenvoudig uploaden via ons portaal.

3

Vergelijking van alle aanbieders

We vergelijken alle aanbieders, hypotheken en voorwaarden, waarna we deze – met een duidelijke uitleg – voor je op een rijtje zetten. Zo heb jij een helder en compleet overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

4

Onafhankelijk adviesrapport

Je ontvangt een rapport met de mogelijkheden en ons onafhankelijke advies. We bespreken welke hypotheken het beste bij je passen en we leggen duidelijk uit waarom. Vervolgens helpen we je de beste keuze te maken.

5

Aanvraag & bemiddeling

We bemiddelen bij de totstandkoming van je hypotheek en vragen hem voor je aan. Je krijgt een indicatief renteaanbod van de aanbieder en mogelijk het verzoek aanvullende documenten – zoals een taxatierapport – te uploaden via ons portaal.

6

Je hypotheek is rond

Als je aanvraag is geaccepteerd krijg je de definitieve offerte van de aanbieder. Je moet deze alleen nog even ondertekenen en je hypotheek is rond. Proost, op je nieuwe woning! Laat die verhuizers maar alvast komen.

Laat je verrassen, doe de QuickScan

Maak meer van jouw mogelijkheden. Voor iedere situatie, de perfecte oplossing.

Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat er in jouw situatie allemaal nodig is? Ik ben Olaf en ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in.