Een bijzonder avontuur om van te genieten

Het kopen van een huis is een impactvolle gebeurtenis in je leven. Het markeert de start van een volgende fase, een nieuw avontuur of een langgekoesterde droom. Een belangrijk en spannend moment, waarna alles zal veranderen. Het uitzoeken en het aanvragen van de hypotheek maakt het kopen van een huis vaak onnodig stressvol. Wij vinden dat dit anders kan. Duidelijker, sneller en leuker. Je verdient te weten wat jouw mogelijkheden écht zijn – en de hulp te krijgen om deze maximaal te benutten.

Als toegewijde hypotheekadviseurs vinden we het oprecht leuk om als partner naast je te mogen staan tijdens dit belangrijke proces. Met complete inzichten en actieve bemiddeling maken we van een huis kopen weer een bijzonder avontuur – om volop van te genieten. We ontzorgen je van Advies tot Zekerheid. Zo houd jij je hoofd en je handen vrij voor de leuke dingen. Zoals de nieuwe inrichting van je droomwoning, die mooie meubels kopen, scholen bezoeken of gezellig een terrasje pakken in je nieuwe buurt.

Proost, op je nieuwe woning!

Transparant en direct

Wij maken alle mogelijkheden binnen de hypotheekmarkt inzichtelijk en zijn transparant in ons eigen handelen. Alle vragen worden eerlijk en duidelijk beantwoord. Kan iets niet? Dan hoor je het ook van ons.

Afspraak is afspraak

Afspraken maken we om ons aan te houden. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dit verwachten we ook van de hypotheekverstrekkers. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Iedereen is welkom

We vinden het een uitdaging om voor iedereen en elke situatie écht meer mogelijk te maken – ongeacht de (gezins)situatie, het inkomen of de manier van werken. Voor iedere (woon)droom, de perfecte oplossing.

Altijd een stapje extra

We genieten ervan om je echt te ontzorgen als klant. Zo kun jij zorgeloos over de toekomst dromen en je bezighouden met alle leuke zaken die komen kijken bij het kopen van een huis.

Maak meer van jouw mogelijkheden, doe de QuickScan

Voor iedereen en elke situatie een perfecte oplossing. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Wij zijn Hypotheque. Aangenaam.

Als betrokken hypotheekadviseurs dromen en denken we graag met je mee. We geven antwoord op al je vragen en bieden je onafhankelijk advies. We vergelijken alle aanbieders en we brengen jouw mogelijkheden volledig in kaart. 

Vervolgens bemiddelen we bij de totstandkoming van je hypotheek, waarna we deze zo snel mogelijk voor je afsluiten. 

Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden.

Direct jouw mogelijkheden bespreken? Ik ben Olaf en ik denk graag met je mee.