Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden

Indien je woning meer waard is dan de hypotheek die hierop rust heb je een (fictieve) overwaarde. Deze overwaarde komt pas vrij bij verkoop, maar je kunt ook eerder je overwaarde ten gelden maken door de hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek te nemen. Op deze manier kun je deze tussentijds toch die overwaarde benutten.

Ontzorgd van Advies tot Zekerheid.

Krijg compleet inzicht in al jouw mogelijkheden

Er zijn meer mogelijkheden om je overwaarde op te nemen dan ooit. Voor elke situatie is er een ideale oplossing. We bieden je snel helder inzicht en we maken verrassend veel voor je mogelijk.

Ontvang onafhankelijk advies van een eigen adviseur

Naast het bieden van inzicht en advies, gaan we ook actief aan de slag om jouw overwaarde voor je op te nemen. Zo kun jij mooie plannen maken met je nieuw verkregen (financiële) vrijheid.

Laat ons jouw ideale hypotheek voor je regelen

Naast het bieden van inzicht en advies, gaan we ook actief aan de slag om zo snel mogelijk jouw ideale hypotheek af te sluiten – zonder gedoe. Zo kan jij je richten op het nieuwe huis.

De overwaarde van je huis opnemen

Er zijn meer mogelijkheden dan ooit om de overwaarde van je huis op te nemen. Voor iedereen en elke situatie een perfecte oplossing. Ook voor jou is er verrassend veel mogelijk, als je maar de tijd neemt om dit goed uit te zoeken. 

Je huis is in waarde gestegen maar je bent (nog) niet van plan om te verhuizen. Plannen om de overwaarde te investeren? Die heb je zat. De overwaarde kun je goed gebruiken. Zeker nu. Kun je de overwaarde van je huis opnemen en hoe gaat dat precies in zijn werk? 

Tijd om alles goed uit te zoeken heb je niet. Daarnaast wil je er écht zeker van zijn dat je alle mogelijkheden optimaal benut. Alleen dan kun jij je met een gerust hart focussen op de verbouwing, een geweldige reis of die andere langgekoesterde droom.

Hypotheque geeft antwoord op al je vragen en biedt onafhankelijk advies. We vergelijken alle aanbieders en brengen jouw mogelijkheden volledig in kaart. We bemiddelen bij de totstandkoming van de beste oplossing, waarna we de overwaarde voor je opnemen. 

Maak meer van jouw mogelijkheden, doe de QuickScan

De overwaarde van je huis opnemen? Er meer mogelijk dan je denkt!

Een bijzonder avontuur om van te genieten.

Het kopen van een huis is een bijzonder moment en een impactvolle gebeurtenis. Wij geloven dat je hier volop van zou moeten genieten. Helaas maakt het uitzoekwerk en het aanvragen van de hypotheek deze mijlpaal vaak onnodig complex en stressvol. Wij vinden dat dit anders moet. Duidelijker, sneller én leuker. 

Als betrokken adviseurs zorgen we ervoor dat je precies weet wat jouw mogelijkheden zijn – waarna we je helpen deze maximaal te benutten. Zo kun jij je richten op de inrichting van je nieuwe (t)huis en je toekomstige buurt verkennen.

Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden.

Direct jouw mogelijkheden bespreken? Ik ben Pim en ik denk graag met je mee.

Benieuwd naar het proces?

Door het ‘ontzorg’ proces van Hypotheque inzichtelijk te maken, laten wij stap voor stap zien hoe Hypotheque deze obstakels wegneemt.