Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden

Je gaat een nieuw huis kopen. Groter of juist kleiner. Landelijker, stedelijker of om de hoek. Nu de hypotheek nog! Wat zijn jouw mogelijkheden als doorstromer en hoe benut je deze? Hypotheque biedt helder inzicht & onafhankelijk hypotheekadvies. Voor elke woondroom, de beste oplossing!

Ontzorgd van Advies tot Zekerheid.

Krijg compleet inzicht in al jouw mogelijkheden

Er zijn meer soorten hypotheken dan ooit. Voor iedereen en elke situatie is er een ideale oplossing. We bieden je snel helder inzicht en we maken verrassend veel voor je mogelijk.

Ontvang onafhankelijk advies van een eigen adviseur

Naast het bieden van inzicht en advies, gaan we ook actief aan de slag om zo snel mogelijk jouw ideale hypotheek af te sluiten – zonder gedoe. Zo kan jij je richten op het nieuwe huis.

Laat ons jouw ideale hypotheek voor je regelen

Naast het bieden van inzicht en advies, gaan we ook actief aan de slag om zo snel mogelijk jouw ideale hypotheek af te sluiten – zonder gedoe. Zo kan jij je richten op het nieuwe huis.

Een nieuw huis kopen als doorstromer

Er zijn meer soorten hypotheken en aanbieders dan ooit. Voor elke levensfase een perfecte oplossing. Voor jou als doorstromer is er verrassend veel mogelijk, als je maar de tijd neemt om dit goed uit te zoeken.

Het is niet de eerste keer dat je een hypotheek afsluit, maar als doorstromer lijkt er veel meer mogelijk te zijn. Je kunt je hypotheek meenemen of een overbruggingshypotheek afsluiten als je huidige woning nog niet verkocht is. Maar hoe werkt dit precies?

De huidige woningmarkt zet flink wat druk op de ketel. Tijd om alles tot op de bodem uit te zoeken heb je dus niet. Daarnaast houd jij je liever bezig met alle leuke zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuw huis.

Hypotheque geeft antwoord op al je vragen en biedt onafhankelijk advies. We vergelijken alle aanbieders en brengen jouw mogelijkheden volledig in kaart. Vervolgens bemiddelen we bij de totstandkoming van je hypotheek, waarna we deze zo snel mogelijk voor je afsluiten.

Maak meer van jouw mogelijkheden, doe de QuickScan

Een nieuwe woning kopen? Er is verrassend veel mogelijk!

Een bijzonder avontuur om van te genieten.

Het kopen van een nieuw huis is een bijzonder moment en een impactvolle gebeurtenis. Wij geloven dat je hier volop van zou moeten genieten. Helaas maakt het uitzoekwerk en het aanvragen van de hypotheek deze mijlpaal vaak onnodig complex en stressvol. Wij vinden dat dit anders moet. Duidelijker, sneller én leuker. 

Als betrokken adviseurs zorgen we ervoor dat je precies weet wat jouw mogelijkheden zijn – waarna we je helpen deze maximaal te benutten. Zo kun jij je richten op de inrichting van je nieuwe (t)huis en je toekomstige buurt verkennen.

Hypotheque maakt meer van jouw mogelijkheden.

Direct jouw mogelijkheden bespreken? Ik ben Olaf en ik denk graag met je mee.

Benieuwd naar het proces?

Door het ‘ontzorg’ proces van Hypotheque inzichtelijk te maken, laten wij stap voor stap zien hoe Hypotheque deze obstakels wegneemt.